Feb 15 2011

Račan

Pošljite nam slike – vabilo vsem, ki vidite neurejenost Račkih ribnikov

Obrežje Račkih ribnikov je katastrofalno – zasuto je s “šutom”, gradbenimi odpadki, ki jih tja odlagajo brezvestni domačini, enako velja za bližnje gozdove in odpadke vseh vrst.

Zato se je porodila naslednja ideja: ob vašem obisku in sprehodu ob Račkih ribnikih ali v območju Krajinskega parka s fotoaparatom ali mobitelom poslikajte takšne “packarije”, mi pa jih bomo objavili na tej spletni strani.

Slike nam pošljite na naš naslov race.okolje@gmail.com.

Hvala, da ste pripravljeni pomagati ozaveščati okolico! Na ta način bomo tudi lažje pritiskali na občino, da kaj stori in izvede čiščenje. Prav tako je treba sprožiti pobudo, da se asfaltna cesta ob Račkih ribnikih zapre za avtomobilski promet!

  • Share/Bookmark

2 odzivov
2 odgovorov v “Pošljite nam slike – vabilo vsem, ki vidite neurejenost Račkih ribnikov”

  1. Sebastijandne 17.02.2011 13:24 1

    Pozdravljeni!
    Zanimiva pobuda, za očiščenje nabrežin namreč. Moti pa me, da ste za to neodgovorno početje obdolžili kar domačine. Ali ni bolj logično, da bi tja zapeljal odpadke nekdo iz drugih krajev ali občine, ki nima Zbirnega centra ali tolokšnega števila urejenih ekoloških otokov?

  2. brankodne 20.03.2011 21:16 2

    Ne moremo vedeti, kdo smeti, vemo pa da je to nedopustno. Pošljite kakšno sliko, danes smo na sprehodu ob velikem ribniku videli novo odlagališče. Sramota!

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !